Ροή ειδήσεων

Logo_TrikalaBC_mikro

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια με ΑΕΚ

Βοηθήστε μας στα social

To Σάββατο στις 5 το παιχνίδι.

Κυκλοφόρησαν και είναι στην διάθεση των φιλάθλων τα εισιτήρια του αγώνα ανάμεσα στα Τρίκαλα BC Aries και την ΑΕΚ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Οκτωβρίου και ώρα 5 το απόγευμα στο Δημοτικό Κλειστό Τρικάλων για την 4η αγωνιστική της ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ.GR Basket League.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 €, 15 €, 20 € και η διάθεση τους θα γίνεται καθημερινά από τις 10-2 το μεσημέρι και από τις 6-8 το απόγευμα από τα γραφεία της ΚΑΕ (Αθανασίου Διάκου 6, Τρίκαλα, 2431 101855). Εισιτήρια θα πωλούνται τις ίδιες ώρες και την 28η Οκτωβρίου αλλά και από τις 10-2 το πρωί του Σαββάτου. Τα εναπομείναντα εισιτήρια θα διατεθούν από τα εκδοτήρια του κλειστού πριν την έναρξη του αγώνα.

Εισιτήρια διατίθενται ακόμη και από την πλατφόρμα www.viva.gr. Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίου είναι οι φίλαθλοι να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους.

Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στο γήπεδο καλό θα ήταν οι φίλαθλοι να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήρια τους ή να έρθουν νωρίτερα στο γήπεδο.

Για λόγους ασφαλείας και μετά από απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων δεν θα λειτουργήσει το πάρκινγκ που βρίσκεται έξω από το κλειστό γυμναστήριο.

Ετικέτες:,

Related Posts