Ροή ειδήσεων

Η συνέντευξη τύπου στην Αμαλιάδα

Βοηθήστε μας στα social

Όλα όσα ειπώθηκαν στο τέλος του αγώνα.

Γιάννης Καστρίτης (Τρίκαλα BC Aries): « «Συγχαρητήρια στον Κόροιβο και τον κόουτς. Παίζοντας ένα ιδιαίτερο, αλλά ελκυστικό στυλ μπάσκετ έφτασαν στη νίκη. Εμείς δε καταφέραμε στο πρώτο μέρος να προσαρμοστούμε σε αυτό το στυλ. Σε κάθε περίπτωση όμως δεν εγκαταλείψαμε και στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες μπήκαν πιο αποφασισμένοι, αλλά δυστυχώς κάποιες κακές στιγμές διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα με μία διαφορά που εμάς δεν μας αφήνει ικανοποιημένους. Τα στοιχεία δείχνουν το υψηλό επίπεδο της Basket League. Είμαστε όμως αισιόδοξοι για τη συνέχεια».

Ντέιβιντ Χότον (Τρίκαλα BC Aries):  «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο βγήκαμε με περισσότερη ενέργεια και φτάσαμε πολύ κοντά για να κερδίσουμε. Πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να καλύψουμε τους πόντους αλλά δεν έγινε και αυτό πρέπει να το δουλέψουμε για το επόμενο παιχνίδι».

Ντίνος Καλαμπάκος (Κόροιβος): «Συγχαρητήρια στα Τρίκαλα, έπαιξαν πολύ καλά και μας έβαλαν ζόρια. Εμείς ξέρουμε ότι έχουμε δυσκολία στα τρίτα δεκάλεπτα και οι παίκτες των Τρικάλων μπήκαν πολύ δυνατά, αλλά και τα δικά μας παιδιά ήταν αποφασισμένα. Είμαστε ευχαριστημένοι και έχουμε ακόμη πνοή, συνεχίζουμε και ελπίζουμε να έχουμε καλή συνέχεια. Ο τρόπος που παίζουμε εμείς κάνει μεγάλες διαφορές και μειώνει και πολύ εύκολα και θεωρούμε ότι αυτό οφείλεται στο νεαρό της ηλικίας των παικτών που ενθουσιάζονται εύκολα. Ευτυχώς αρχίσαμε και βελτιωνόμαστε και κερδίζουμε κάποια παιχνίδια και ελπίζουμε για τη συνέχεια».

Ντέβον Βαν Όοστρουμ (Κόροιβος): «Για εμάς ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι και μπορέσαμε να κερδίσουμε. Είχαμε βέβαια κάποια λάθη και κάποια σκαμπανεβάσματα στο παιχνίδι και αυτό είναι που πρέπει να το δουλέψουμε για να μην έχουμε σε επόμενα παιχνίδια αυτά τα σκαμπανεβάσματα».

Ετικέτες:,

Related Posts