Ροή ειδήσεων

Logo_TrikalaBC_mikro

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια με Παναθηναϊκό

Βοηθήστε μας στα social

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου το παιχνίδι.

Κυκλοφόρησαν και είναι στην διάθεση των φιλάθλων τα εισιτήρια του αγώνα ανάμεσα στα Τρίκαλα BC Aries και τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την Κυριακή  18 Δεκεμβρίου και ώρα 4 το απόγευμα στο Δημοτικό Κλειστό Τρικάλων για την 11η αγωνιστική της ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ.GR Basket League.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 15 € και 20 € ενώ η διάθεση τους θα γίνεται καθημερινά από τις 10-2 το μεσημέρι και από τις 6-8 το απόγευμα από τα γραφεία της ΚΑΕ έως την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου (Αθανασίου Διάκου 6, Τρίκαλα, 2431 101855). Εισιτήρια θα πωλούνται και από τις 10-2 τα πρωϊνά του Σαββάτου (17/12) και της Κυριακής (18/12). Τα εναπομείναντα εισιτήρια θα διατεθούν από τα εκδοτήρια του κλειστού πριν την έναρξη του αγώνα.

Εισιτήρια διατίθενται ακόμη και από την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.viva.gr. Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίου είναι οι φίλαθλοι να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους.

Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στο γήπεδο καλό θα ήταν οι φίλαθλοι να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήρια τους ή να έρθουν νωρίτερα στο γήπεδο.

 

Ετικέτες:,

Related Posts