Ροή ειδήσεων

To μπάσκετ έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο

Βοηθήστε μας στα social

Με το Basket Αγάπης στο κλειστό.

Το Basket Αγάπης γέμισε στα Τρίκαλα και στο περιθώριο του αγώνα ανάμεσα στα Τρίκαλα BC Aries και τον Προμηθέα Πατρών  πολλά… καλάθια με τρόφιμα μακράς διαρκείας για τη στήριξη και την ενίσχυση ευπαθών ομάδων με πρωτοβουλία του  ΕΣΑΚΕ και του Μεγάλου Χορηγός του Πρωταθλήματος Stoiximan.gr σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων και την Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών.

Πριν τον αγώνα συγκεντρώθηκαν τρόφιμα σε ειδικό χώρο έξω από  το γήπεδο που προσφέρθηκαν από τον μεγάλο χορηγό του πρωταθλήματος Stoiximan.gr αλλά και τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

Τον ΕΣΑΚΕ εκπροσώπησε ο Γενικός Διευθυντής Γιώργος Κονδύλης, τον Stoiximan.gr ο κ. Γιώργος Πατρίκιος, τον Δήμο Τρικκαίων η αντιδήμαρχος κ. Λεβέντη, την Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών ο Πάτερ Εφραίμ Γιαννακός και τις δύο ομάδες οι πρόεδροι Βαγγέλης Φρύδας και Χρήστος Μήλας.

Στο ημίχρονο του αγώνα διεξήχθη και ένα δεύτερο event με σκοπό την περαιτέρω ενίσχυση των κοινωνικών δομών που στηρίζονται.

Ο Νίκος Σπαθής, παίκτης των τμημάτων υποδομής του Αιόλου, ευστόχησε και στις τρεις βολές που επιχείρησε και έτσι συνολικά 2.500 € (1.000 ήταν το μίνιμουμ ποσό και από 500 € η κάθε εύστοχη βολή) θα δοθούν σε Δήμο Τρικκαίων και Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών για ευπαθείς ομάδες. Το ποσό θα μπορούσε να διπλασιαστεί αν οι Κώστας Βασιλειάδης και  Νίκος Γκίκας κατάφερναν  να ευστοχήσουν από το κέντρο!

 

Ετικέτες:, ,

Related Posts