Ανακοίνωση ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries

|

Σχετικά με την υγεία του παίκτη μας Χρήστου Δεληγιάννη.

«Ο αθλητής και αρχηγός της ομάδας μας Χρήστος Δεληγιάννης προσήλθε συνοδεία του team manager της ομάδας Χρήστου Τσέκου  στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Τρικάλων το βράδυ της Κυριακής με συμπτώματα έντονης δυσφορίας.

Το επιστημονικό προσωπικό του Νοσοκομείου έκανε άμεσα όλες  τις προβλεπόμενες σε αυτές  τις περιπτώσεις εξετάσεις και προκειμένου να υπάρξει η μέγιστη δυνατή φροντίδα μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σήμερα το απόγευμα ο διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Τρικάλων κ. Δημήτρης Πλατογιάννης ενημέρωσε τους γονείς του παίκτη και τους υπεύθυνους της ΚΑΕ ότι οι ιατρικές εξετάσεις έδειξαν Μυοπερικαρδίτιδα που προήλθε μετά από μία ίωση που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες μέρες  και σε καμία περίπτωση έμφραγμα,  όπως δυστυχώς αβίαστα, αβασάνιστα και χωρίς στοιχειώδη ευαισθησία απέναντι σε έναν νέο άνθρωπο και αθλητή γράφτηκε σε μερίδα του ηλεκτρονικού τύπου.

Ο Χρήστος Δεληγιάννης θα μεταφερθεί σε δωμάτιο του Νοσοκομείου Τρικάλων όπου  τις επόμενες μέρες θα υποβληθεί σε μία σειρά εξετάσεων ώστε να είναι σύντομα κοντά μας».