Δηλώσεις Φλεβαράκη και Έβανς

|

Εν’ όψει της συνάντησης με τον Ίκαρο Χαλκίδας το απόγευμα του Σαββάτου στο Δημοτικό κλειστό.Τα Τρίκαλα BC ARIES φιλοξενούν για την 5η αγωνιστική τον  Ίκαρο Χαλκίδας, αναζητώντας την πρώτη τους νίκη στη Basket League ΟΠΑΠ. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο 9/11 και ώρα 18:00.

Κώστας Φλεβαράκης: «Στο παιχνίδι με τον Ίκαρο για να φτάσουμε στην επιτυχία χρειαζόμαστε δύο συστατικά: Πάθος και ενέργεια. Πρέπει σίγουρα να βελτιωθούμε στα ριμπάουντ αλλά και στην επίθεση πρέπει να σκοράρουμε περισσότερο αν θέλουμε να φτάσουμε στην νίκη. Είναι βέβαιο πως οι φίλαθλοι θα είναι και πάλι στο πλευρό μας και τους χρειαζόμαστε προκειμένου να πάρουμε δύναμη για να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που είναι καλή στην περιφέρεια και έχει και αθλητικούς ξένους».

Κρις Έβανς: «Δεν μας επηρεάζει το γεγονός ότι έχουμε χάσει τα πρώτα παιχνίδια. Αν εξαιρέσει κανείς το ματς με τον Παναθηναϊκό όλα τα υπόλοιπα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Έχουμε δουλέψει πολύ το τελευταίο διάστημα, έχουμε βελτιώσει τα λάθη μας και θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Ίκαρο. Θα τα δώσουμε όλα για την νίκη με την βοήθεια και του κόσμου μας ο οποίος και μας συμπαραστέκεται συνεχώς».