Δυο σπουδαίοι ποδοσφαιριστές

|

Χθες είδαμε πάλι μια μοναδική κόντρα με τον νέο και τον παλιό. Δύο σπουδαίους ποδοσφαιριστές που πραγματικά μόνο τους θαυμάζεις τους σέβεσαι. Δε γίνεται να ξέρεις από ποδόσφαιρο και να μην δεν τους αναγνωρίζεις.

Μάθετε τα πάντα για τις stoiximan προσφορές * εγγραφής.

Μιλάμε για τον κορυφαίο επιθετικό του κόσμου τα τελευταία δύο χρόνια και για τον πιο ανερχόμενο παίκτη στη θέση των φορ τα τελευταία δύο επίσης έτη.

Ο Haaland χθες έδειξε για μία ακόμα φορά ότι αν συνεχίσει έτσι θ’ αφήσει εποχή στο άθλημα διότι όσα κάνει τώρα δεν είναι ο κανόνας αλλά η εξαίρεση. Μια πραγματική μηχανή των γκολ κι ένας ποικιλόμορφος παίκτης κι όχι μ’ ένα στοιχείο στο παιχνίδι του.

Χθες πέτυχε δύο γκολ, το πρώτο με ωραίο σουτ εκτός περιοχής και το δεύτερο μετά από σπουδαία ομαδική δουλειά. Ο 20χρονος, κρατήστε την ηλικία, έχει σε 19 ματς στη Bundesliga συνολικά 19 γκολ και 5 ασίστ.

Τα συνολικά του νούμερα: 28 ματς, 29 γκολ, 8 ασίστ

Δεύτερος σκόρερ στη Βundesliga, πρώτος σκόρερ στο CL

Έχει χάσει ορισμένα ματς λόγο του τραυματισμού του στα τέλη του 2020!

O Lewandowski είναι ένας παίκτης που όσο μεγαλώνει, παίζει όλο και καλύτερα και δεν πέφτει αποδοτικά. Πέρυσι νομίζαμε ότι ήταν η κορυφαία του χρονιά αλλά ο ίδιος φρόντισε να μας διέψευσε κατηγορηματικά και φέτος κάνει ακόμα πιο σπουδαία πράγματα.

Χθες «πλήγωσε» ξανά την ομάδα που τον ανέδειξε και θύμισε σ’ όλους ότι ο νέος είναι ωραίος αλλά ο παλιός είναι αλλιώς. Τρία γκολ για δεύτερη φορά απέναντι στην Dortmund. Στο πρώτο βρέθηκε τη σωστή στιγμή στο κατάλληλο σημείο, στο δεύτερο σημάδεψε σωστά από την άσπρη βούλα και το τρίτο ήρθε έπειτα από ωραίο σουτ εκτός περιοχής. Έτσι, στην Bundesliga έχει σε 23 ματς, 31 γκολ και 6 ασίστ.

Τα συνολικά του νούμερα: 33 ματς, 37 γκολ, 8 ασίστ

Πρώτος σκόρερ στην Bundesliga και φέτος

Σε δέκα παιχνίδια που απομένουν στο πρωτάθλημα θα προσπαθήσει να φτάσει και να προσπεράσει το θρυλικό ρεκόρ του Gerd Müller με 40 γκολ τη σεζόν 1971/72!

Παίξε στοίχημα νόμιμα με Stoiximan εγγραφη

Υ.Γ Μην τους συγκρίνετε, άτοπο είναι για πολλούς λόγους. Θαυμάστε τον έναν για τα όσα ποιοτικά χρόνια του μένουν αλλά και τον άλλον γιατί είναι ένα παιδί που τώρα πλάθεται κι έχει πολλά να προσφέρει. Υγεία να έχουν και οι δύο. Αυτό μόνο!