Κάλεσμα Φλεβαράκη στον κόσμο

|

Για το αυριανό τελευταίο παιχνίδι της σεζόν κόντρα στον ΚΑΟΔ

Ο προπονητής των Τρικάλων BCAriesκ. Κώστας Φλεβαράκης παραχώρησε συνέντευξη τύπου το μεσημέρι της Παρασκευής 2 Μαίου. Τα βασικότερα σημεία της συνέντευξης:

«Διανύσαμε μία σεζόν  με πολλές δυσκολίες και ιδιαιτερότητες αλλά και μία όμορφη γεύση στο τέλος. Το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ είναι σημαντικό για μας, αν και δεν έχει ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία, και  θέλουμε την νίκη πάρα πολύ. Έχουμε αρκετά προβλήματα αγωνιστικά και θέματα υγείας με πολλούς παίκτες απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν είναι τυχαία η πρώτη επαρχιακή ομάδα φέτος. Δουλεύει χρόνια με πρόγραμμα και πλάνο, πέτυχε μεγάλες νίκες και μόνο εύκολο δεν είναι το παιχνίδι. Φαβορί ο ΚΑΟΔ, αλλά έχουμε επιθυμία μεγάλη να ξεπεράσουμε τα προβλήματα θέλουμε να κλείσουμε νικηφόρα την σεζόν. Να έρθει ο κόσμος να γιορτάσουμε το τέλος μιας σεζόν που ξεκίνησε διαφορετικά αλλά καταλήγει καλά»

Για τον ΚΑΟΔ και για τον τρόπο που θα πρέπει να τον αντιμετωπίσει η ομάδα του σημείωσε: «Ο ΚΑΟΔ στηρίζεται πολύ στους ξένους του, έχει μία τριάδα ψηλών που είναι δυνατοί και έμπειροι ενώ πλαισιώνονται και από κάποιους Έλληνες που πολλοί καλοί ρολίστες και η χημεία τους έδωσε την εκπληκτική σεζόν. Θα πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, να είμαστε προσεκτικοί στο ένας εναντίον ενός, ομαδική δουλειά για να πετύχουμε την νίκη».

Ο Κώστας Φλεβαράκης έκανε και κάλεσμα στον κόσμο: «Ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο για  να γιορτάσουμε την παραμονή. Είναι μία χαρούμενη μέρα και ότι εξασφαλίσαμε έναν μήνα πριν την παραμονή έχει μεγάλη σημασία. Θα περάσουμε όλοι μαζί ένα ευχάριστο απόγευμα στο γήπεδο».

Για την επόμενη μέρα και για το αν ο ίδιος έχει κάνει κάποια συζήτηση για να παραμείνει στο τιμόνι της σημείωσε: «Η επόμενη μέρα μπορεί επίσης να είναι πολύ καλή. Για μένα προσωπικά δεν ξέρω τίποτα περισσότερο. Υπάρχει πολύ καλή σχέση και με τους ανθρώπους της ομάδας και με την πόλη. Είναι δεδομένο όμως ότι πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα και είναι σίγουρο ότι σε σχέση με τον Σεπτέμβριο έχουμε βελτιωθεί πολύ. Χρειάζεται πολύ δουλειά απ’ όλους, πολύ δουλειά από σήμερα για να παγιωθεί η ομάδα στην Α1. Μέσα σε αυτές τις διαδικασίες είναι και το δικό μου θέμα, θα έχουμε νεώτερα τις επόμενες μέρες».

Σχετικά με τις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Άρη τόνισε (Σ.Σ. ότι μετά τα παιχνίδια με Πάτρα και Ρέθυμνο η ομάδα δεν λειτούργησε σε κανένα επίπεδο»: «Κάποιοι το πήραν στραβά, κάποιοι ήθελαν να το παίξουν και καλοί ίσως. Μετά τα παιχνίδια με Πάτρα και Ρέθυμνο για μένα αυτό ίσχυε, είπα για όλους και για το αγωνιστικό τμήμα. Ίσως είναι φυσιολογικό μετά από τόσες θυσίες να εφησυχάζεις αλλά από την άλλη δεν πρέπει να χαλάς μία τέτοια εικόνα που έχτισες όλη την σεζόν».

Related Posts