Νέος γυμναστής ο Θ. Καμαριώτης

|

Ο Τρικαλινής καταγωγής πρώην παίκτης του μπάσκετ εντάχτηκε στο προπονητικό τιμ της ομάδας μας.Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Τα Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνουν την ένταξη στο προπονητικό τιμ της ομάδας του γυμναστή Θανάση Καμαριώτη. Ο Θανάσης Καμαριώτης που έλκει την καταγωγή του (από την πλευρά της μητέρας του) από τα Τρίκαλα εργάστηκε ως γυμναστής την περασμένη σεζόν στον Ίκαρο Χαλκίδας.

Ως παίκτης διήνυσε μία μεγάλη διαδρομή στο ελληνικό μπάσκετ αγωνιζόμενος σε αρκετές ομάδες με πιο σημαντικές τον Πανιώνιο, τον ΠΑΟΚ, τον Ηρακλή, τον Πανελλήνιο και τον Δούκα.

Ο Θανάσης Καμαριώτης ήταν μέλος της Εθνικής Εφήβων που κατέκτησε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων το 1995.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ομάδας, www.trikalabc.gr σημείωσε: «Με πολύ μεγάλη χαρά αποδέχτηκα την πρόταση των Τρικάλων καθώς έλκω την καταγωγή μου από την περιοχή.  Η ομάδα έχει όραμα, έχει στόχους και έχει μία πόλη πίσω της που έχει αγκαλιάσει το μπάσκετ. Καταλυτικό ρόλο στην απόφαση μου να έρθω στα Τρίκαλα έπαιξε η παρουσία του κ. Φλεβαράκη αλλά και του Ευθύμη Ρεντζιά. Μόλις μου τηλεφώνησε ο Ευθύμης δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ καν, έχουμε μοιραστεί την κορυφαία για μένα στιγμή μου στο μπάσκετ στο Παγκόσμιο του 1995 και οι σχέσεις μας είναι από τότε εξαιρετικές».

Related Posts

© 2013 Trikala Basketball Club Back to top