Συνέντευξη Τύπου Άρης – Τρίκαλα BC Aries

|

Διαβάστε το τι ειπώθηκε στο τέλος του αγώνα στην συνέντευξη τύπου.

Ο προπονητής των Τρικάλων Κώστας Φλεβαράκης δήλωσε: «Δεν υπάρχει κριτική για ένα ματς που έπαιζε μια ομάδα. Το σημερινό παιχνίδι απλά επιβεβαιώνει γιατί είναι θαύμα που σώθηκε αυτή η ομάδα. Αν δεν έχεις κίνητρο δεν έχεις μέλλον ούτε αθλητικά ούτε αγωνιστικά. Συγχαρητήρια στον Άρη. Μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Είναι σε πολύ κατάσταση παρά τη διακοπή σε αντίθεση με μας που μας δημιούργησε πρόβλημα. Εύχομαι ο Άρης να συνεχίσει έτσι μέχρι το τέλος. Μπορεί να τερματίσει έκτος και μπορεί να διεκδικήσει κάτι παραπάνω στα πλέι οφ». Ο κ. Φλεβαράκης εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος απο κάποιες αποδοκιμασίες στο πρόσωπο του προφανώς λόγω του γεγονότος ότι έχει θητεύσει πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ: «Είναι κρίμα σε μία ιστορική ομάδα πέντε άτομα να βρίζουν»

Ο Γιώργος Φούντας από την πλευρά του υπογράμμισε: «Δυστυχώς σε κανένα σημείο του αγώνα δεν βρεθήκαμε κοντά στον Άρη και δεν μπήκαμε στο πνεύμα του. Θα πρέπει να βάλουμε έναν στόχο σε τέτοια παιχνίδια και να δούμε τι δεν κάνουμε σωστά. Να βάλουμε μυαλό από το παιχνίδι αυτό και να είναι οδηγός για τη νέα χρονιά. Συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη και την εμφάνιση».

Για τον Άρη ο Μίνιτς είπε αρχικά πως «προετοιμαστήκαμε για ένα νοκ άουτ παιχνίδι. Τα Τρίκαλα έκαναν καλά παιχνίδια τελευταία αλλά είναι δύσκολο για μια ομάδα που δεν έχει κάποιον στόχο να βρει κίνητρο. Υπήρξε αυτή η διακοπή των τριών εβδομάδων και ούτε εγώ μπορούσα να προβλέψω ποια εικόνα θα είχαμε σήμερα αλλά ούτε και ποια θα είναι η εικόνα του αντιπάλου. Η διαφορά των δυο ομάδων ήταν στην ενέργεια. Εμείς είχαμε φοβερή ενέργεια και στα 40 λεπτά. Με τη νίκη αυτή παραμένουμε εντός στόχου. Πετύχαμε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη μας η κατάκτηση της έκτης θέσης είναι στο χέρι μας. Συγχαρητήρια στα παιδιά που δούλεψαν πολύ καλά αυτές τις τρεις βδομάδες. Παίζουμε το τελευταίο παιχνίδι στη Ρόδο κόντρα στον Κολοσσό και θέλουμε τη νίκη και παράλληλα νίκη των Τρικάλων που υποδέχονται τον ΚΑΟΔ».

Ερωτηθείς αν η αποχώρηση του Γιάννη Αθηναίου έκανε τελικά καλό στην ομάδα απάντησε: «Εμείς μιλάμε για τα παιδιά που είναι εδώ. Αυτοί προσπαθούν για το καλύτερο. Ο Αθηναίου είναι ένας πολύ καλός παίκτης και με τη φυγή του κερδίσαμε σε ομαδικότητα, παίζουμε πιο οργανωμένα και πιο ομαδικά στην άμυνα. Σήμερα πρώτος ριμπάουντερ της ομάδας ήταν ο Μούρτος και όχι κάποιος ψηλός. Το πρόγραμμα αυτό έχει διετή ορίζοντα και τόσο οι ιδέες όσο και η οργάνωση έγιναν από τον Βαγγέλη Αγγέλου»