Συνέντευξη Τύπου Κώστα Φλεβαράκη

|

Στους εκπροσώπους του τύπου μίλησε σήμερα ο Κώστας Φλεβαράκης εν’ όψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Αρχικά ο Κώστας Φλεβαράκης σημείωσε: «Μετά από τρία παιχνίδια στα οποία θεωρώ ότι δείξαμε σταδιακή άνοδο, παίξαμε  καλό μπάσκετ, κάναμε  δύο νίκες, παίζουμε τώρα  με τους δύο μεγάλους του ελληνικού πρωταθλήματος. Θέλουμε μία καλή εμφάνιση την Κυριακή , να αποκομίσουμε εμπειρίες  και να δυσκολέψουμε όσο μπορούμε περισσότερο τον Παναθηναϊκό».

Για την κατάσταση της ομάδας τόνισε: «Είχαμε αρκετά προβλήματα τις τελευταίες μέρες, τραυματισμούς, ο Ινγκραμ σήμερα θα μπει, ο Δεληγιάννης δεν είναι στους ρυθμούς που θέλουμε λόγω μιας τενοντίτιδας, ο Πάνος επίσης, ζούμε με αυτά από την αρχή της σεζόν».

Ο Κώστας Φλεβαράκης κάλεσε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο: «Ο κόσμος θα πρέπει να έρθει στο γήπεδο να στηρίξει την ομάδα, η σύνδεση της ομάδας με τον κόσμο είναι ένα πολύ καθοριστικό σημείο για την ομάδα άσχετα με το ποιος είναι ο αντίπαλος. Θέλουμε τον κόσμο βέβαια σε όλα τα παιχνίδια και κόντρα σε ομάδες με παραπλήσιους στόχους με μας. Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει τα παιδιά, οι παίκτες είναι αυτοί που παίζουν αλλά είναι και η οικονομική στήριξη με το εισιτήριο διαρκείας ή το εισιτήριο του αγώνα. Πάντα σε φίλαθλα πλαίσια βέβαια αν και πέρυσι σε ελάχιστες περιπτώσεις είχαμε παρεκτροπές».

Σε ερώτηση για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο απάντησε: «Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο κάναμε μία σπουδαία εμφάνιση, είτε θέλει κάποιος να την υπερτιμήσει ή να την υποτιμήσει. Ίσως ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι στην ιστορία μας στην Α1. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, καλοί στην άμυνα και πολύ ομαδικοί».

Ο Κώστας Φλεβαράκης τόνισε πως δεν λείπουν τα προβλήματα από την ομάδα: «Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι τα προβλήματα στην ομάδα των Τρικάλων είναι πολλά και μεγάλα. Η ομάδα είναι για τα Τρίκαλα πολύ σημαντική και για όλους μας. Είναι τρομερό κέρδος για όποιον ζει, εργάζεται και αναπνέει σε αυτή την περιοχή. Τα προβλήματα είναι πολλά και  δεν πρέπει να κρυβόμαστε, η ομάδα  χρειάζεται στήριξη οικονομική όχι μόνο από τον έναν αλλά από πολλούς. Η ομάδα προσπαθεί να επιβιώσει και οικονομικά και αγωνιστικά. Μόνο εύκολα δεν είναι τα πράγματα. Πρέπει να είμαστε όλοι  ενωτικοί όλοι για να βρούμε τις λύσεις».

Στην ερώτηση για το ποια είναι η καλύτερη ομάδα, η φετινή ή η περσινή απάντησε: «Κρίσεις και συγκρίσεις γίνονται καθημερινά αλλά αν είναι καλύτερη η ομάδα θα φανεί στο τέλος. Έχουμε δει ομάδες να πετυχαίνουν νίκες νωρίς και να πέφτουν ή το αντίθετο. Οι εμφανίσεις μου δίνουν το κουράγιο να συνεχίσουμε. Είναι μία διαφορετική ομάδα με διαφορετικό στυλ που εγώ πιστεύω ότι είναι καλύτερη».