Συνέντευξη Τύπου Τρίκαλα BC Aries – Πανιώνιος

|
 • Διαβάστε τι ειπώθηκε αναλυτικά στην συνέντευξη τύπου στο τέλος του αγώνα.

  Κώστας Φλεβαράκης (Τρίκαλα BC Aries): « Έχουν συμπληρωθεί 19 χρόνια από τότε που μπήκα στο επαγγελματικό μπάσκετ το 1995, και είναι από τις ελάχιστες φορές όλα αυτά τα χρόνια που στεναχωρήθηκα τόσο πολύ. Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τον Πανιώνιο και την εξαιρετική δουλειά που κάνει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, μία ομάδα που είναι πιο κοντά στις δύο μεγάλες παρά στις υπόλοιπες, θεωρώ ότι ήταν μεγάλη αδικία αυτό που συνέβη για την προσπάθεια των παιδιών. Ήρθαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι χωρίς τον πρώτο μας σκόρερ, χωρίς Πέτροβιτς στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Νικολόπουλο φαντάρο, με τον Πορίνι να είναι στην ουσία μία εβδομάδα στην ομάδα απέναντι σε μία ομάδα με ταλέντο και ποιότητα. Σίγουρα συνεχίζουμε να βλέπουμε τα λάθη μας αλλά νομίζω ότι χρειάζεται και κάτι ακόμη για να κερδίσεις ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, και στους παίκτες μου που έκαναν καταπληκτική προσπάθεια. Το θέμα της παραμονής είναι πάρα πολύ δύσκολο για να είμαι ειλικρινής, πρέπει όλοι να είναι πολύ συνειδητοποιημένοι και όλοι περισσότερο ενωμένοι απ’ ότι σήμερα».

  Ντίνος Νικολόπουλος (Τρίκαλα BC Aries): «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι,  παίζαμε με μία ομάδα η οποία είναι πολύ σοβαρή, προσπαθήσαμε να μείνουμε μέσα στο παιχνίδι είχαμε κάποιες απουσίες και δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Κοιτάμε την συνέχεια ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η παραμονή στην κατηγορία».

  Γιάννης Σφαιρόπουλος (Πανιώνιος): «Ξέραμε ότι είχαμε να παίξουμε σε μία πολύ δύσκολη έδρα , μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα που μέσα στην έδρα της είχε 5 σερί νίκες, μία ομάδα πολύ δουλεμένη από τον κόουτς . Στην αρχή θέλαμε να κρατήσουμε τον ρυθμό χαμηλά, να μην φάμε εύκολα καλάθια στα οποία αρέσκεται η ομάδα των Τρικάλων και σε αυτό το κομμάτι τα καταφέραμε, ελέγχαμε τον ρυθμό. Όμως εκεί που υστερήσαμε  πολύ στο 1ο ημίχρονο ήταν τα ριμπάουντ , ο Έβανς είχε 7, αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να έχουν δεύτερες προσπάθειες και 2ες  επιθέσεις και να σκοράρουν πόντους που μας έκαναν στο τέλος να κυνηγάμε το σκορ . Στο ημίχρονο αλλάξαμε λίγο το παιχνίδι μας , αλλάξαμε λίγο κάποιες άμυνες, κάποια μαρκαρίσματα και περιορίσαμε το πρόβλημα που είχαμε στο 1ο ημίχρονο γι αυτό και πιστεύω ότι στο 3ο δεκάλεπτο βρήκαμε τον ρυθμό μας μπήκαμε μπροστά, βάλαμε κάποια σούτ μεγάλα και πήραμε μία διαφορά που ασφαλώς ήτανε μία μικρή διαφορά που δεν σήμαινε τίποτα σίγουρο καθώς η ομάδα των Τρικάλων είναι εκεί μέχρι το τελευταίο λεπτό. Μπήκαμε στην τελευταία περίοδο το ματς πήγε πόντο πόντο, είχαμε την ατυχία εμείς στην τελευταία φάση πριν ισοφαρίσουν τα Τρίκαλα που πάμε για κλέψιμο την μπάλα και η μπάλα κατέληξε σε ένα εύκολο καλάθι ισοφάρισης ενώ σταθήκαμε τυχεροί στο τελευταίο σουτ».

  Γιάννης  Αθανασούλας (Πανιώνιος): «Σήμερα κληθήκαμε να παίξουμε μέσα σε μία δύσκολη έδρα απέναντι σε μία ομάδα η οποία παίζει πολύ επιθετικά και ξεκινάει με ταχύτητα και ρυθμό. Δυστυχώς στο 1ο ημίχρονο μας παρασύρανε,  μας πήρανε πολλά ριμπάουντ, κάναμε αβίαστα λάθη,  πράγμα που τους επέτρεψε να είναι μπροστά στο 1ο ημίχρονο. Στο 2ο βελτιωθήκαμε αλλά όχι αρκετά, αντέξαμε την πίεση και κάναμε κάποια καλά σουτ και περάσαμε μπροστά στο σκορ αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό καθώς τα συνολικά μας λάθη ήταν πάνω από 20 πράγμα που επέτρεψε το ματς να πάει στην παράταση. Στην παράταση δείξαμε ψυχή, είχαμε συγκέντρωση και είχαμε την τύχη με το μέρος μας στο τελευταίο σουτ. Παρ’ όλα αυτά πρέπει να κρατήσουμε την νίκη και ότι περάσαμε από μία πολύ δύσκολη έδρα.  Θα κοιτάξουμε τα λάθη μας και θα συγκεντρωθούμε στην συνέχεια»

  Related Posts