Τα Τρίκαλα BC Aries στο Jimmy’s and Sons

|

Την ευκαιρία να χαλαρώσουν μετά την προπόνηση της Τετάρτης είχαν τα μέλη της ομάδας μπάσκετ των Τρικάλων BC Aries.

Συγκεκριμένα επισκέφτηκαν το κατάστημα του χορηγού της ομάδας Jimmy’sandSonsπου βρίσκεται στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων και απόλαυσαν τα πλούσια εδέσματα που ετοίμασαν γι’ αυτούς.

Αρκετός κόσμος πέρασε από το κατάστημα και συζήτησε με τα μέλη της ομάδας για την πορεία της στα τελευταία παιχνίδια, ανάμεσα τους και ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, πιστός φίλος της.

Οι ιδιοκτήτες Δημήτρης και Νίκος Παναγιωτόπουλος ευχαρίστησαν τον Κώστα Φλεβαράκη και τους παίκτες για τις μεγάλες χαρές που πρόσφερε φέτος η ομάδα στους Τρικαλινούς φιλάθλους ενώ ο προπονητής από την πλευρά του τους ευχαρίστησε για την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρουν στην ομάδα μέσω της χορηγίας τους.

Τέλος, οι ChrisEvans, JessieSappκαι MikePorriniδοκίμασαν τις δυνάμεις τους και πίσω από τον πάγκο του καταστήματος κόβοντας μάλιστα γύρο αριστοτεχνικά!

(*) Περισσότερες φωτογραφίες από την επίσκεψη της ομάδας στο Jimmy’sandSons στην σελίδα μας στο Facebookκαι στο https://www.facebook.com/media/set/?set=a.576360799138568.1073741853.498715983569717&type=1

Related Posts