Φλεβαράκης: «Με την στήριξη του κόσμου»

|

Για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Κόροιβο μίλησε σήμερα σε συνέντευξη τύπου ο Κώστας Φλεβαράκης.

Στους εκπροσώπους των ΜΜΕ μίλησε σήμερα ο προπονητής των Τρικάλων BC Aries Κώστας Φλεβαράκης εν’ όψει  της αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Αφού ευχήθηκε υγεία και καλή σεζόν αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Κόροιβο: «Στο παιχνίδι αυτό υπάρχουν πολλές ομοιότητες με το περσινό πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας καθώς είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία επίσης νεοφώτιστη ομάδα.  Η ομάδα της Αμαλιάδας τόσο στο μεταξύ μας παιχνίδι του κυπέλλου, όσο και στα φιλικά αλλά και στην πρεμιέρα έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Έτσι χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια τόσο εντός γραμμών όσο και εκτός γραμμών με τον κόσμο να μας στηρίζει και φέτος όπως και πέρυσι. Είναι ένα σημαντικό όπλο για μας και είναι και ένα επιπλέον κίνητρο για τα παιδιά που ουσιαστικά πρώτη φορά θα παίξουν μπροστά στο κοινό μας. Είναι πολύ σημαντικό ο κόσμος να έρθει από το πρώτο παιχνίδι στο γήπεδο και να δώσει τα παιδιά την ώθηση που χρειάζονται».

Ο Κώστας Φλεβαράκης χαρακτήρισε τον Κόροιβο ως ομάδα με πολύ ταλέντο αλλά και έμπειρα παιδιά που διακρίνεται από την πληρότητα της σε όλες τις γραμμές. Το κλειδί για την νίκη σύμφωνα με τον προπονητή των Τρικάλων BC Aries είναι «η  καλή αμυντική λειτουργία, η συνεργασία αλλά και τα ριμπάουντ στα οποία δεν πήγαμε καθόλου καλά στην Δράμα».

Σε ερώτηση για τις συγκρίσεις που γίνονται ανάμεσα στην περσινή και την φετινή ομάδα σημείωσε: «Είναι νωρίς ακόμη να κάνουμε συγκρίσεις. Άλλωστε δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η περσινή ομάδα κέρδισε για πρώτη φορά την 5η αγωνιστική και υπήρξε μεγάλη δυσαρέσκεια στην αρχή. Μετά κέρδισε την συμπάθεια και την αγάπη του κόσμου. Ελπίζω φέτος να τα καταφέρουμε να κερδίσουμε νωρίτερα αυτή τη σεζόν και οι νέοι παίκτες να ενσωματωθούν νωρίτερα».