Φλεβαράκης: «Όλοι μαζί μία γροθιά»

|

Ο Κώστας Φλεβαράκης μιλώντας σήμερα στους εκπροσώπους των ΜΜΕ μίλησε για την συνέχεια του πρωταθλήματος
«Όταν δουλεύεις σωστά πρέπει να είσαι αισιόδοξος. Το κλειδί είναι αυτή η ομάδα να είναι ενωμένη. Αυτό που πρέπει να κάνουμε και στο παιχνίδι του Σαββάτου είναι να συνεχίσουμε να παλεύουμε και κάθε μέρα ακόμη και σε μεγαλύτερο βαθμό. Αυτό αποτυπώνεται άλλωστε και στην άμυνα μας αλλά είναι φανερό ότι κάτι μας λείπει επιθετικά. Μιλάμε ήδη με την διοίκηση για κάποιες προσθήκες αλλά πέρα από αυτό όποιος είναι και όποιος δεν είναι στο παιχνίδι πρέπει να μπούμε στο γήπεδο μόνο με το σκεπτικό της νίκης. Μπορεί να μιλάνε όλοι για πρόωρο τελικό αλλά είμαστε σε μία σεζόν που όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάμε την επόμενη προπόνηση και το επόμενο παιχνίδι θέλοντας όλοι να είναι και του χρόνου στην Α1 η ομάδα. Θέλουμε ο κόσμος να έρθει σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι και να παλέψουμε όλοι μαζί σαν μία γροθιά».

Για τους παίκτες: «Οι παίκτες έχουν την ευκαιρία το Σάββατο να δείξουν ότι η εμπιστοσύνη που τους δείξαμε δεν ήταν τυχαία. Πρέπει όμως να το δείξουν έμπρακτα μέσα στο γήπεδο με πράξεις. Το γήπεδο είναι ο καθρέπτης της δουλειάς του καθενός».
Για την πιθανολογούμενη αποχώρηση του Κόμματου: «Μία κίνηση δεν έχει ποτέ σκοπό ένα παιχνίδι. Πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα. Πρέπει όλοι μας να δίνουμε στην ομάδα και από αυτό που πετυχαίνει η ομάδα παίρνουμε και εμείς κάτι πίσω. Όποιος το καταλαβαίνει αυτό θα μείνει μέχρι το τέλος και θα παλεύει για τα Τρίκαλα. Η ομάδα πρέπει να παραμείνει στην Α1 πάνω από πρόσωπα και καταστάσεις και αυτό δεν έχει να κάνει με τον Νέστορα ο οποίος έχει την δική του πορεία στο ελληνικό μπάσκετ»

Για το αν θα γίνουν βελτιωτικές κινήσεις: «Προσπαθούμε να βρούμε κάτι για να βελτιώσουμε την ομάδα. Θέλουμε σίγουρα εμπειρία αλλά πάνω απ’ όλα θέλουμε να κερδίζουμε όλοι μαζί και να χάνουμε όλοι μαζί. Αυτό είναι πιστεύω το πιο σημαντικό πράγμα σε μία ομάδα. Αυτή είναι η βάση για να χτίσεις και να κάνεις κάποια πράγματα»
Για τον Μουτακαμπίρ και τον Περούνισιτς: «Ο Μουτακαμπίρ αμυντικά βοηθάει πολύ και περιμένουμε περισσότερα απ’ αυτόν στην επίθεση. Έχει καλή νοοτροπία και παλεύει στο παιχνίδι. Ο Περούνιτσιτς δεν έδωσε μέχρι τώρα όλη του την ψυχή και ενέργεια στην ομάδα, το συζητήσαμε και περιμένω το Σάββατο να είναι καλύτερος».