Χρυσός Χορηγός ο «Όλυμπος»

|

Η εταιρεία ΟΛΥΜΠΟΣ θα είναι ο Χρυσός Χορηγός των Τρικάλων BC Aries για την νέα περίοδο.

Η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την σύναψη χορηγικής συμφωνίας με την εταιρεία ΟΛΥΜΠΟΣ που θα είναι ο «Χρυσός Χορηγός» της ομάδας για την περίοδο 2014-15 στο πρωτάθλημα της Basket League.

Η ΟΛΥΜΠΟΣ στηρίζει ενεργά τους αθλητές και την ομάδα καλαθοσφαίρισης Τρικάλων BC Aries και στέκεται δίπλα  της στην μεγάλη αυτή προσπάθεια του πρωταθλήματος.

Η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ευχαριστεί τους ιδιοκτήτες της εταιρείας κ.κ. Δημήτριο και Μιχάλη Σαράντη  για την έμπρακτη και διαχρονική στήριξη τους στην προσπάθεια της ομάδος.

Σχολιάζοντας την πρωτοβουλία αυτή ο πρόεδρος της εταιρίας ΟΛΥΜΠΟΣ κ. Σαράντης δήλωσε : «Για την εταιρία ΟΛΥΜΠΟΣ , η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί κομμάτι μιας μακροχρόνιας στρατηγικής, που προκύπτει από το χρέος της να συμπαραστέκεται στην κοινωνία, κοιτώντας όχι μόνο μπροστά αλλά και τριγύρω, προσπαθώντας να προσφέρει χαμόγελα, και κυρίως αναγνωρίζοντας ότι οι άνθρωποι αποτελούν τη δύναμή της. Για την ΟΛΥΜΠΟΣ αξίες όπως παράδοση και ελληνισμός έχουν μεγάλη σημασία και αποτελούν το επίκεντρο της δραστηριότητας και της φιλοσοφίας της. Έτσι ενεργά και έμπρακτα στηρίζει τον ελληνικό αθλητισμό και προάγει την φιλοσοφία του αγωνιστικού πνεύματος. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς, να ενισχύσουμε τον αθλητισμό και τους αθλητές για να καταφέρουν να φτάσουν σε κορυφαίες επιδόσεις και τους δίνουμε  τις καλύτερες ευχές μας»

Related Posts

© 2013 Trikala Basketball Club Back to top